RUHUN SOKAK GÜRÜLTÜSÜ DÜŞ RİTMİNDE

THE DIN OF STREET SPIRIT SOUNDS IN THE RYTHME OF DREAMS

15 Aralık 2009 Salı

Belgrad 6'lısı "Uluslararası Terörizm" ile Suçlanıyor!

11 Kasım 2009

IWA/AIT sekreterleri ve Sırp yoldaşlar bize az önce kötü haberleri ulaştırdılar, Belgrad'lı 6 anarko-sendikalist 5 Ekim'de yakalandılar ve o günden bu yana "uluslararsı terörizm" suçundan göz altında tutuluyorlar. 15 yıl hapis ile yargılanacaklar. 25 Ağustos'ta Yunanistan konsolosluğu duvarına yapılan graffitti ve sadece bir camı kıran petrol bombasını fırlatmakla suçlanıyorlar. Bu konuda Sırbistan hükümetinin elinde hiçbir kanıt yok, sadece bu olaya bir suçlu bulma çabasıyla bunu yapıyorlar. Doğrusu bu konuda Paris ve Belgrad'daki uluslararası polisler çok farklı değiller. Sanırız aynı eğitimden geçmişler...

Bu yüzden yoldaşlarımız şimdi uluslararası terörizm ile suçlanıyorlar. Bu da yakın zamanda birkaç aylık hücre hapisinde tutulmaları anlamına geliyor.

Yoldaşlarımızın hala bu karara itiraz edecek bir yol bulma şansları var. Detaylı bilgi yakında gelecek.

Bu arada, en kötü senayro şu an gerçekleşmiş durumda. Savaş çok uzun ve zorlu olacak ve yoldaşlarımızın dayanışmaya ihtiyacı var.

Ayrıca avukat ücretleri de aşırı derecede yüksek, eğer finansal yardımda bulunmak isteyenler olursa aşağıdaki adresten CNT AIT'e arkasında “Solidarité Belgrade” yazan çeklerini yollayabilirler.

CNT AIT
108 rue Damrémont
75018 PARIS

ps:
http://asi.zsp.net.pl/

Hiç yorum yok: