RUHUN SOKAK GÜRÜLTÜSÜ DÜŞ RİTMİNDE

THE DIN OF STREET SPIRIT SOUNDS IN THE RYTHME OF DREAMS

13 Haziran 2011 Pazartesi

Ultima Posta Sanatı Projesine Çağrı/Call for Mail Art Project Ultima

Sanatçılar, Sanatçı olmayanlar, Sürrealistler, Dadaistler, Düş Gezginleri, Gündüz Düşçüleri
İfade etmek istediği bir şey olan herkes,

Sloveya’nın başkenti Ljubljana’nın göbeğinde ele geçirilmiş, otonom bir bölge olan Ultima için bir posta sanatı projesi düzenliyoruz. İşlerinizi bu çılgın mekanın duvarlarında görmek bizim için büyük bir memnuniyet olacak. Bir temamız yok, teknik üstünde hiçbir kısıtlamamız yok. Herkese açık, özgür ve ticari olmayan bir posta sanatı sergisi olacak. Amacımız boş bir duvarda fikirlerimiz ve hislerimizle bir araya gelmek. Başlığımız ‘Otonomi için Posta Sanatı’ ama istediğiniz herhangi bir başlığı seçebilirsiniz.

Gönderilen işlerin hepsi Slovenya’nın başkenti Ljubljana’da otonom bir bölge olan Ultima’da sergilenecektir. Sergi kalıcı bir sergi olacak ve eğer kendi işinizi gelip görme şansınız olursa, bizden bir bira içme hakkı kazanmış olacaksınız (güzel telif).

Bugün boş bir duvarda, yarın aynı şehirde, ondan sonraki gün aynı masada…

*
Dear Artist, Non-Artist, Surrealists, Dadaists, Dream Travellers, Day Dreamers,
Dear everyone who have something to express,

We are organizing a mail-art project in a squatted crazy place, Ultima, in the middle of Ljubljana, Slovenia. It would a pleasure for us to see your works on these crazy place’s walls. We have no theme, no constraints on techniques or non-techniques. It will be an open, free and non-commercialized exhibition. Our aim is to meet on a blank wall with our ideas and feelings. Topic is ‘Mail-art for Autonomy’, but you can choose your own topic whatever you want.

The works will be exhibited in Ultima which is a squatted, surrealistic place in the middle of Ljubljana, Slovenia. This exhibition will be permanent and if you have a chance to come and see you work, we offer you a beer (nice price).

Today on a blank wall, tomorrow in the same city, next day on the same table…

Hiç yorum yok: