RUHUN SOKAK GÜRÜLTÜSÜ DÜŞ RİTMİNDE

THE DIN OF STREET SPIRIT SOUNDS IN THE RYTHME OF DREAMS

5 Haziran 2011 Pazar

Athens Post

Dear Surrealist friends,
We know that you are organizing meeting in Athens.There will be so many important comrades to play-think-create.And we are deeply sorry for not being there as the Turkish Surrealist Movement activists.Because of Destruction 2011 we have made a great surrealist bang in Turkey. We are having a pleasant exhaustion... and sadness also, for not being in Athens with you all.And we dedicated our hard work and energy to this very independent organized exhibition.That’s why we can’t be there in Athens as we hope to, but with our hearts,dreams and the energy of Destruction will be there with you mentally.
 
We sent Leonora Carrington to eternity while we were organizing the Surrealist Resistance Kit which is set out from herself . Her legacy will be a great explosion on Surrealism in 21th century. From Egypt to Spain, 5th Sun ‘s signs are sparks of our hope. 
 
We salute this revolutionary meeting as the Surrealist from both İstanbul and İzmir.
S.E.T
 *
sevgili sürrealist dostlar,
atina da çok güzel bir sürrealist bir buluşma organize ediyorsunuz. orada çok önemli yoldaşlar yan yana gelecek düşünecek-üretecek-oyunlar oynayacaklar. ve biz Türkiye Sürrealist Hareketi aktivistleri olarak orada olmayacak olmaktan dolayı hüzünlüyüz. Yıkım 2011 ile Türkiye de ciddi bir gerçeküstücü patlama yaratmanın hazzı ve yorgunluğu içindeyiz. ve tüm yoldaşlar, elimizeki tüm kaynakları tamamen bağımsız olarak örgütlediğimiz bu etkinliğe verdik. ve bu yüzden çok arzu ettiğimiz halde Atina da olamayacağız. ama kalbimiz, düşlerimiz ve yıkım'ın olanca enerji ile, ruhsal olarak orada olacağız.
 
Leonora Carrington'dan yola çıkan sürrelist direniş kiti örgütlenmek üzeryken, Leonora'yı sonsuza uğurladık. onun mirası 21. yüzyılın gerçeüstücü patlamasına güç olacaktır. Mısır'dan Madrit'e 5. güneşin işaretleri bu ümidin kıvılcımlarıdır.
İstanbul ve İzmir'den Türk sürrealistleri olarak, Atina'daki devrimci buluşmayı kucaklarız..
S.E.T
 

Hiç yorum yok: