RUHUN SOKAK GÜRÜLTÜSÜ DÜŞ RİTMİNDE

THE DIN OF STREET SPIRIT SOUNDS IN THE RYTHME OF DREAMS

21 Şubat 2009 Cumartesi

Overdoose Sandoz

etek traşı

Şunu ve bunu bilmiyorum, çünkü bilmek benim saygınlığımı arttırıyor. Şu konuda iyiyimdir, çok deneyimim oldu. Şu doğru ve de bu yanlıştır.Çalışmak güzeldir, işim var ve başarılıyım. Elhamdülillah insanım ben, karımı siker kocama veririm.

sahibinden 2+1, doğalgazlı, manzaralı şirin müstakil ev

Ben burada ne yapıyorum. pastörize hayat satın alıyorum. Bazen bir kilo elyaf, bazen iki köy yumurtası... kimi zaman çerçöp topluyorum, ona da para isteyenler oluyor. bana da para vermek isteyenler oluyor, hayatımı kiraladıkları takdirde. bana çok değerli geliyor hayatım, kimsenin kiralayamayacağını mı düşünüyorum ne, ben bile oturmuyorum içinde.


kota

kolunu indirdiğinde, göbek deliğimdeki bu çekilme de neden? birkaç obje ve kişide yaşanılan bu durum bir kapandır! haz kapanı, iç kapanı. anlattıklarım birer birer yakalanır makinelerce ve preslenip yerleştirilir. hiçbiri değilim ki. adlandırdık yine. yine uzakta kalamadım. pek rahat çadırımdan, çıktım yine. affedilmez hata.

içteki bir hırs var. salt hırs işte bu. makinenin yağı. makinelerimizin.

kişiler ve zaaflar ve istekler ve adlandırmalar. çok garip çok komik geliyorum kendime bu işlerle cebelleşirken. içgüdülere ihanet bu oysa, uyuşturmak zihni. seçim mevsimlik olabiliyorsa ne ala.

izin verildiği kadar saldırı işte, hepimiz kendi küçük faşistlerimiziz.

Zeynep Özkazanç

1 yorum:

zoynop ozkozonc dedi ki...

süpriz oldu mösyö.